5 trucs per al SEO pel teu comarç online

Per assolir l’èxit amb un negoci a internet no només n’hi ha prou amb obrir una botiga en línia, sinó que és necessari aconseguir una sòlida presència i destacar sobre la competència en els cercadors. Si s’aconsegueix aquest objectiu, milions d’usuaris d’internet podran localitzar la botiga online.

seo-ecommerce

Com avui en dia l’èxit o fracàs d’una botiga online depèn en gran mesura del posicionament en cercadors, en l’article d’avui volem compartir alguns trucs per aconseguir que els usuaris arribin fins a la teva ecommerce de forma orgànica:

  1. Blog. El bloc és l’eina perfecta per aconseguir una major promoció dels productes que hi ha en una botiga online. Gràcies a ell no només es pot aconseguir més audiència d’un producte, sinó que també hi ha la possibilitat que es creï una comunitat de seguidors.
  2. Nom de la imatge del producte. El nom dels arxius d’imatge utilitzats en la botiga online han de ser curts i descriptius. És a dir, s’utilitza en la imatge dels articles de la botiga noms curts i que descriguin el que són, ja que això és fonamental per al cercador.
  3. Descripció de productes. La descripció dels productes d’una botiga online és clau per al SEO. En aquesta descripció cal facilitar tota la informació que l’usuari pugui necessitar, alhora que s’afegeix la paraula clau per contribuir al SEO.
  4. URL. A l’hora de crear l’URL d’una botiga online és convenient evitar articles, determinants i preposicions. Es tracta d’aconseguir una adreça web el més concisa i resumida possible, per d’aquesta manera posicionar millor.
  5. Enllaços naturals. Google valora molt més els enllaços naturals, és a dir, aquells que altres webmasters utilitzen per enllaçar al teu web o botiga online perquè la consideren interessant o que aporta valor.

Font: http://noticiasseo.com/consejos-seo/5-trucos-para-el-seo-de-tu-tienda-online